Badeværelse

Hos Uglebjerg VVS har vi stor erfaring med renovering af badeværelse for både boligejere og virksomheder.

Opgrader til et nyt badeværelse med moderne faciliteter

Forny dit badeværelse

Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd? Så er du kommet til det helt rette VVS-firma. Hos Uglebjerg VVS har vi stor erfaring med renovering af badeværelse for både boligejere og virksomheder. Uanset om der er tale om et helt nyt badeværelse, et gæstetoilet eller en udvidelse af det eksisterende bad, har vi den rette erfaring med installation og renovering.

Vi tilbyder renovering af badeværelse for kunder i vores eget lokalområde omkring Slagelse, Sorø, Korsør, Kalundborg og Ringsted samt det øvrige Sjælland. Vi kommer også gerne en tur forbi dig, hvis du kunne tænke dig at modernisere og istandsætte dit badeværelse.

Få et badeværelse der fungerer optimalt

Dit badeværelse er et af de vigtigste rum i huset, og det er vigtigt, at det fungerer, som det skal, og samtidig giver det noget ekstra til boligen, at det afspejler din personlige stil og dine behov.
Indeholdende alt fra dobbeltskyl-toilettet, ny håndvask og brusenicher til installation af dine vandhaner og rør, kan vi hos Uglebjerg VVS give dig et konkurrencedygtigt tilbud og kvalitetsgaranti på et nyt badeværelse.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Det er meget forskelligt, hvor meget en renovering af badeværelse koster. Vores priser afhænger nemlig af en række forskellige faktorer som for eksempel:

  • Om du ønsker en lille eller en stor renovering
  • Om der skal etableres nyt bad eller afløb
  • Hvilke materialer vi skal indkøbe
  • Hvad du har af ønsker og behov

Vi leverer høj kvalitet til en billig pris, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget dit nye badeværelse kommer til at koste.

Kontakt os for rådgivning eller et skræddersyet tilbud

Har du spørgsmål, har du brug for kompetent rådgivning og vejledning, eller kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på din badeværelsesrenovering, pillefyr eller fjernvarmeinstallation? Så hører vi meget gerne fra dig.

Du kan enten ringe til os på telefon (+45) 58 53 55 03, eller du kan skrive til vores e-mail uglebjerg@mail.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på denne side, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer.

(+45) 58 53 55 03
uglebjerg@mail.dk