Alt indenfor ejendomsservice

Vi er din næste vicevært, gårdmand eller trappevasker

Er du jagt efter et firma, som kan stå for ejendomsservice i din bygning? I så fald er du havnet det rette sted. Uglebjergs VVS står for alt indenfor viceværtservice.


Vi arbejder for både private og erhvervskunder i Slagelse, Korsør, Sorø, Kalundborg, Ringsted og omegn. Vi servicerer boligselskaber, andelsforeninger, ejerlejlighedsforeninger, hoteller og mere til.
Når du ansætter Uglebjergs VVS til at lave ejendomsservice, kan du regne med, at fællesrummene i ejendommen altid vil fremstå fra deres bedste side.

Derfor skal du vælge os til at lave ejendomsservice

Vores fornemmeste opgave er at gøre kunderne tilfredse. Derfor leverer vi altid varen, og du får 100% dedikation fra vores side af. Ligegyldigt om vi laver trappevask eller andre viceværtsopgaver, så vil resultaterne altid være i ordentlig kvalitet.


Du kan trygt overlade opgaven til vores kompetente medarbejdere. Vi går op i god service, og du vil opleve et højt niveau fra vores side. Vi kan også være behjælpelige med andre typer opgaver, såsom VVS og lignende. På den måde slipper du for at skulle henvende dig til flere forskellige firmaer, når uheldet er ude.

Kontakt os og hør mere

Vi giver dig en skarp pris på ejendomsservice, som er svær at takke nej til. Vil du høre mere om vores ydelser eller priser, skal du endelig tage kontakt. Vi har et godt tilbud klar til dig. Skriv en e-mail, eller ring til os, hvis du vil høre nærmere. Vi vender hurtigt tilbage.

Ring mig op

Vil du ringes op for mere information eller andre henvendelser, er du velkommen til at udfylde felterne nedenfor. Vi kontakter dig inden for 24 timer på hverdage. Kan det ikke vente? Ring til os på 58 53 55 03.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt