Fjernvarme: Installation, reparation og serviceeftersyn

strg

Kunne du tænke dig en miljøvenlig og billig varmekilde til din bolig, så kan vi hos Uglebjerg VVS hjælpe dig. Vi er et autoriseret VVS-firma med mange års erfaring indenfor vores fag, og vi tilbyder blandt andet fjernvarmeinstallation.

Vi er en lokal virksomhed, og vi kører derfor som regel ud til kunder i vores eget nærområde i blandt andet Slagelse, Sorø, Korsør, Ringsted og Kalundborg. Skal vi også komme en tur forbi dig?

Sådan kan vi hjælpe dig

Vi løser mange forskellige opgaver i forbindelse med varmeinstallationer – store som små – og vi kan blandt andet tilbyde:

  • Fjernvarmeinstallation
  • Udskiftning af fjernvarmeanlæg
  • Renovering af fjernvarmeanlæg
  • Fjernvarmeservice
  • Udskiftning af radiatorer
  • Udskiftning af termostatventiler
  • Energioptimering

Hvad koster fjernvarmeinstallation?

Fjernvarme er en forholdsvis billig opvarmningskilde sammenlignet med andre varmeinstallationer, og så er den også miljøvenlig. Priser på selve varmen varerier dog fra område til område. Hos Uglebjerg VVS tilbyder vi en ganske attraktiv pris på selve fjernvarmeinstallationen, og vi hjælper dig også gerne med at energioptimere din bolig, så du får mest værdi for pengene, samtidig med at du skåner miljøet.

Kontakt os og indhent et tilbud på fjernvarmeinstallation eller service

Ønsker du at skifte din nuværende varmekilde ud med fjernvarme, eller kunne du tænke dig at få udført et serviceeftersyn eller en reparation af dit eksisterende anlæg? Så er du velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad du foretrækker. Du kan enten ringe til os på telefon 58 53 55 03, eller du kan sende en besked til os via vores kontaktformular eller e-mail uglebjerg@mail.dk. Ved henvendelse via kontaktformular og e-mail kan du forvente, at vi ringer dig op indenfor 24 timer.

Ring mig op

Vil du ringes op for mere information eller andre henvendelser, er du velkommen til at udfylde felterne nedenfor. Vi kontakter dig inden for 24 timer på hverdage. Kan det ikke vente? Ring til os på 58 53 55 03.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt