Renovering af badeværelse – opgrader til et nyt badeværelse

Trænger dit nuværende badeværelse til en kærlig hånd? Så er du kommet til det helt rette VVS-firma. Hos Uglebjerg VVS har vi stor erfaring med renovering af badeværelse, som vi udfører efter vores kunders ønsker. Uanset om der er tale om en badeværelsesrenovering til virksomheder, et gæstetoilet eller et badeværelse i dit private hjem, har vi den rette erfaring med installation og renovering.

Vi tilbyder renovering af badeværelse for kunder i vores eget lokalområde omkring Slagelse, Sorø og Korsør samt andre omkringliggende områder. Vi kommer også gerne en tur forbi dig, hvis du kunne tænke dig at modernisere og istandsætte dit badeværelse.

Få et badeværelse der fungerer optimalt

Dit badeværelse er et af de vigtigste rum i huset, og det er vigtigt, at det fungerer, som det skal, samtidig med at det afspejler din personlige stil. Indeholdende alt fra dobbeltskyl-toilettet, ny håndvask og brusenicher til installation af dine vandhaner og rør kan vi hos Uglebjerg VVS give dig et konkurrencedygtigt tilbud og kvalitetsgaranti på et nyt bad.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Det er meget forskelligt, hvor meget en renovering af badeværelse koster. Vores priser afhænger nemlig af en række forskellige faktorer som for eksempel:

  • Om du ønsker en lille eller en stor renovering
  • Hvilke materialer vi skal indkøbe
  • Hvad du har af ønsker og behov
  • Hvor lang tid vi skal bruge på istandsættelsen

Vi leverer høj kvalitet til en billig pris, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget dit nye badeværelse kommer til at koste.

Kontakt os for rådgivning eller et skræddersyet tilbud

Har du spørgsmål som “Hvad koster et nyt badeværelse?”, eller har du brug for kompetent rådgivning og vejledning, eller kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på din badeværelsesrenovering? Så hører vi meget gerne fra dig.

Du kan enten ringe til os på telefon 58 53 55 03, eller du kan skrive til vores e-mail uglebjerg@mail.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på denne side, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer.

Ring mig op

Vil du ringes op for mere information eller andre henvendelser, er du velkommen til at udfylde felterne nedenfor. Vi kontakter dig inden for 24 timer på hverdage. Kan det ikke vente? Ring til os på 58 53 55 03.

    RING
    58 53 55 03