Pillefyr

Vi ​kan snildt hjælpe dig med dit nye pillefyr. Vi står gerne for montering af pillefyr til både private og erhvervskunder.

Vi laver montering af pillefyr i solid kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

Vil du gerne have et pillefyr? Uglebjergs VVS ​kan snildt hjælpe dig. Vi står gerne for montering af pillefyr til både private og erhvervskunder. Vi arbejder typisk i områderne Slagelse, Korsør, Sorø, Ringsted, Kalundborg og omegn.

Ingen opgave er for kompliceret for os. Vi har masser af erfaring med pillefyr, og vi kan tilbyde dig kvalificeret rådgivning, hvis du ønsker det. Hvis du har brug for efterfølgende service på pillefyr, kan vi også være til hjælp. I enhver opgave sørger vi for at levere høj kvalitet, og det er ikke anderledes, når vi laver dit næste pillefyr.

Fordelen ved et pillefyr

Et pillefyr står for opvarmning af dit hus, og det virker på samme måde, som et gas- eller oliefyr. Selv en større bolig, kan blive opvarmet af et pillefyr. Du fyrer med træpiller, som er fremstillet af sammenpressede træspåner og savsmuld. Du kommer pillerne i et magasin, som fører træpillerne automatisk over i brænderen. Med et pillefyr kan du spare mange penge på varmeregningen. Du kan faktisk spare op til 70%, hvis man sammenligner med prisen på elvarme.

Vil du høre mere om vores priser og services?

Hvad koster montering af pillefyr? Det tager ikke mange år, før du har indtjent de penge, som det koster at få lavet montering af et pillefyr. Vi har særdeles fordelagtige priser på vores ydelser f.eks. fjernvarmeinstallation, og du kan få en skarp pris på dit næste pillefyr hos os.

Du kan enten ringe til os på telefon (+45) 58 53 55 03, eller du kan skrive til vores e-mail uglebjerg@mail.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på denne side, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer.

(+45) 58 53 55 03
uglebjerg@mail.dk