Varmepumper

Der er mange fordele ved en luft til vand varmepumpe, og du vil blandt andet opleve store besparelser på din varmeregning.

Vi installerer din næste luft til vand varmepumpe

Vi hjælper dig med både service og installation af varmepumpe

Overvejer du at udskifte din nuværende energiløsning med en varmepumpe? Der er mange fordele ved en luft til vand varmepumpe, og du vil blandt andet opleve store besparelser på din varmeregning. Vi hjælper dig med en nem installation, så du hurtigt kan få glæde af din nye varmeløsning.

Uglebjergs VVS har masser af erfaring med varmepumper, og vi kan hjælpe dig med alle dele af processen. Med masser af know-how og kendskab til luft til vand varmepumper kan vi komme med professionel vejledning, så du ender med den ideelle løsning til dine behov. Vi arbejder for både private boligejere og erhvervskunder. Vores arbejdsområde dækker over Kalundborg, Slagelse, Korsør, Sorø, Ringsted og det øvrige Sjælland.

Reparation og service af luft til vand varmepumpe

Vi sørger altid for, at du får den optimale løsning. Inden vi klarer monteringen af din nye varmepumpe, inspicerer vi dit hus på forhånd, så vi er sikre på, at varmepumpen dækker dit behov. Hvis der efterfølgende skulle opstå problemer med drift, kan vi også udføre service på varmepumper.

Vi udbedrer hurtigt eventuelle problemer, hvis uheldet er ude. Vi går op i god kundekontakt, og vi gør en dyd ud af at levere de bedste løsninger hver eneste gang. Du kan trygt stole på, at vi lægger vægt på din tilfredshed.

Få et godt tilbud på en luft til vand varmepumpe

Vi har gode priser på varmepumper, fordi vi mener, at alle skal have mulighed for en billig varmeløsning. Din pris bliver selvfølgelig beregnet på baggrund af, hvor omfattende installation og service din pumpe kræver.

Du kan enten ringe til os på telefon (+45) 58 53 55 03, eller du kan skrive til vores e-mail uglebjerg@mail.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på denne side, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer.

(+45) 58 53 55 03
uglebjerg@mail.dk